Loading...

Auto Theorieboek Rijbewijs B 2024 - 3 Maanden Onbeperkt 60 Examens, 9 Toetsen en 3250 Oefenvragen - Praktijkboek (RIS) - Samenvatting - Verkeersborden - CBR Info - Lens

Lens Verkeersleermiddelen

 • Bindwijze: Voordeeleditie
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 8720726063326
Meeste complete Auto Theorie Pakket van 2024 - Theorieboek met onbeperkt 60 examens en Praktijkboek, Samenvatting en veel meer - Voldoet aan de nieuwste CBR exameneisen - Lens Media
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:30 augustus 2023
Aantal pagina's:192
Kaarten inbegrepen:Ja
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Hoofdauteur:Lens Verkeersleermiddelen
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto Theorieboek 2024
Originele titel:Auto Theorieboek 2024 Rijbewijs B - Met 3 Maanden onbeperkt Online, Praktijkboek, Samenvatting en meer
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Verkozen tot het Beste Auto Theorieboek in 2024 door de docenten van het Nationaal Theoriecentrum.
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:165 mm
Product hoogte:3 cm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:3 cm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:200 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:Verkozen tot het Beste Auto Theorieboek in 2024 door de docenten van het Nationaal Theoriecentrum.
Extra groot lettertype:Ja
Product breedte:165 mm
Product hoogte:3 cm
Product lengte:240 mm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:170 mm
Verpakking hoogte:3 cm
Verpakking lengte:240 mm
Verpakkingsgewicht:200 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit pakket bevat minimaal zes keer meer oefenmateriaal dan vergelijkbare producten in deze prijsklasse. Ga voor dit meest uitgebreide pakket op bol.com. Hierin zit namelijk alles wat je nodig hebt om snel en in één keer te slagen voor je CBR Auto theorie-examen 2024 Rijbewijs B.

Dit product is volledig geschikt voor 2024.

Meest uitgebreide pakket op bol.com:

 • Auto Theorieboek 2024
 • Praktijkboek
 • 3 Maanden onbeperkt toegang tot:
  • 60 unieke examens
  • 9 toetsen
  • 10 Inzicht toetsen
  • 3250 oefenvragen
 • Samenvatting Auto Theorie Rijbewijs B
 • Overzicht van alle verkeersborden (app)
 • Voorrangsituaties oefenen (app)
 • Officiële CBR theorie-examenplan Rijbewijs B (digitaal)
 • Rijprocedure Rijbewijs B (digitaal)

Auto Theorieboek 2024

Meest gekozen door rijscholen:
Vraag het maar aan je rijinstructeur. Dit boek is al jaren het meest gekozen door rijscholen. Miljoenen leerlingen gingen je voor. Slaag ook met het Auto Theorieboek van Lens Media.

Verkozen tot Beste Theorieboek
Dit Auto Theorieboek van Lens Media is verkozen tot 'Het beste theorieboek' in 2024 door het Nationaal Theoriecentrum. In het juryrapport prijzen de theoriedocenten de begeleidende afbeeldingen, de eenvoudige teksten en de samenwerking via QR-codes met het online platform. Daarnaast bevestigst het juryrapport dat alles wat je tegen kan komen op het CBR theorie-examen verwerkt is in dit Auto Theorieboek. Hiermee weet je dus zeker dat je het beste theorieboek in huis haalt.

Kwaliteit:
Met het Auto Theorieboek 2024 van Lens Media haal je kwaliteit in huis en slaag je in één keer. Bij de ontwikkeling van het boek is er flink geïnvesteerd in de kwaliteit. Zo is het theorieboek speciaal geschreven op leesniveau B1. Hierdoor zijn alle teksten eenvoudig te begrijpen. Met korte zinnen en geen moeilijke woorden.

Vele en mooie afbeeldingen:
Het boek is rijk gevuld met afbeeldingen om de tekst te verduidelijken. De kunst van het kort en duidelijk uitleggen zie je ook terug in het aantal pagina's. Met slechts 256 pagina's leer je snel en eenvoudig voor je CBR theorie-examen.

Net zoals het CBR:
Het Auto Theorieboek is onderverdeeld in precies dezelfde onderwerpen als het CBR hanteert:

 • Voertuigkennis
 • Wetgeving
 • Gebruik van de weg
 • Voorrang en voor laten gaan
 • Bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en manoeuvres
 • Veilig rijden met het voertuig en reageren in noodsituaties
 • Verkeerstekens en aanwijzingen
 • Verantwoorde verkeersdeelname en milieubewust rijden

3 maanden onbeperkt toegang om examens te oefenen

Meest uitgebreide aanbod:
Je hebt 3 maanden de tijd om onbeperkt te oefenen en jezelf te toetsen op dit platform. Met maar liefst 60 unieke examens, 9 toetsen, 10 inzicht toetsen en 3250 oefenvragen. Er is geen enkel ander platform van zo'n hoge kwaliteit met zoveel materiaal. Dit aanbod bevat minimaal zes keer meer oefenmateriaal dan vergelijkbare producten in deze prijsklasse. Hiermee weet je dus zeker dat je de beste aankoop doet. De 3 maanden beginnen nadat je voor het eerst inlogt op het platform.

Korte blokken:
Aan het eind van ieder hoofdstuk van het Auto Theorieboek staat een link naar de online toets die bij dit hoofdstuk hoort. Zo kan je de stof opdelen in kleine delen en blijf je goed overzicht houden van wat je weet, en wat je nog moet leren.

Uitgebreid antwoord:
Na het maken van een oefenvraag krijg je een uitgebreide omschrijving van het juiste antwoord. Op deze manier leer je eenvoudig.

Precies zoals CBR:
Deze 60 unieke oefenexamens werken hetzelfde als het officiële theorie-examen van het CBR. Zo ben je perfect voorbereid.

Extra functionaliteiten:
Dit platform heeft extra functionaliteit zoals:

 • Voorleesfunctie
 • Geschikt voor mensen met dyslexie
 • Geschikt voor mensen met kleurenblindheid

PRAKTIJKBOEK (geschikt voor RIS)

Dit praktijkboek is een ideaal hulpmiddel bij de praktijklessen voor het rijbewijs voor personenauto. Het kan gebruikt worden als voorbereiding vóór, leidraad tijdens én naslagwerk na de rijles. Zo begin je altijd goed voorbereid aan de rijles en heb je ook na de rijles de mogelijkheid terug te kijken wat je allemaal hebt geleerd. Dit bespaart jou op het aantal benodigde aantal rijlessen.

Over RIS
Dit boek is geschikt voor een Rijopleiding in Stappen (RIS). Met RIS leer je autorijden in modules. Dit geeft meer structuur dan een standaard rijopleiding. Je leert stap voor stap autorijden in 4 onderdelen:

 1. De auto bedienen en beheersen.
 2. Makkelijke acties en verkeerssituaties.
 3. Moeilijke acties en verkeerssituaties.
 4. Veilig en verantwoord rijden, bijvoorbeeld bij gladheid.

Elk leeronderdeel wordt afgesloten met een handig stappenplan. Hierin vind je in verkorte vorm wat er tijdens het praktijkexamen van je wordt verwacht. Het boek is opgesteld aan de hand van de officiële CBR richtlijnen en bereidt jou daarom perfect voor op het CBR praktijkexamen personenauto.

Auto Theorie Samenvatting

Heb je het Auto Theorieboek 2024 voor Rijbewijs B uit? Pak dan de samenvatting erbij en neem nogmaals de allerbelangrijkste lesstof door. De samenvatting bevat de belangrijkste onderwerpen uit het theorieboek voor het CBR theorie-examen Rijbewijs B. Met de samenvatting ga je langs alle belangrijke lesstof. Zo kun je de belangrijke punten van de theorie nog eens rustig doornemen. Door het compacte formaat is het boekje makkelijk mee te nemen.

Verkeersborden overzicht

Met de verkeersborden app zoek je eenvoudig alle verkeersborden op. Daarnaast ontvang je de voorrang App. Met deze app kan je specifiek de voorrangsregels oefenen. Een struikelblok voor menig leerling. Blijf dus vooral herhalen met de app!

CBR Informatie - Je Rijbewijs Halen

Je kent nu de theorie, maar hoe gaat het examen eigenlijk in zijn werk? Waar moet je nog meer aan denken, naast de inhoud? Vergeet je je paspoort niet mee te nemen? In deze digitale gids (e-book) word je goed voorbereid op je examendag. Met extra tips en tricks.

Rijprocedure B

Naast je theorie moet je natuurlijk ook je praktijkexamen behalen. Bij je rijlessen houd je rijinstructeur zich aan bepaalde richtlijnen (als het goed is). In de Rijprocedure B worden deze beschreven. In dit pakket krijg je de procedure ook, zodat je inzicht krijgt in wat je nou precies in je lessen aan het volgen bent.

Officiële CBR theorie-examen plan

Bijgeleverd is het officiële CBR Theorie-examenplan categorie B. In dit examenplan geeft CBR een beschrijving over de inhoud van de examens en hoe en waarop getoest wordt.

LENS MEDIA

Lens Media gaat altijd voor de beste kwaliteit. Daarom kiezen de meeste rijscholen voor onze producten en zijn we al jaren marktleider. Sinds 2021 zijn de producten ook direct voor jou te koop.

Verzending

Dit auto theorie pakket 2024 wordt direct vanuit het magazijn van Lens Media verzonden. Hierdoor kun jij gebruikmaken van een supersnelle levering en ontvang je altijd de nieuwste versie.

TheorieTotaal: Kwaliteit en Service

Bij dit product zit de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal. Je ontvangt hierdoor:

 1. Verkozen tot het Beste Auto Theorieboek in 2024 door het Nationaal Theoriecentrum.
 2. Bezorging ook op maandag en zaterdag
 3. Past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn
 4. Niet goed = geld terug. Gratis retourservice
 5. Support van onze theorie afdeling via WhatsApp