Loading...

Auto Theorieboek 2024 Rijbewijs B - CBR Auto Theorie Boek - VekaBest

VekaBest

  • Bindwijze: Paperback
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789067994934
Verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist - Compleet en up-to-date met de laatste CBR exameneisen - Meer dan 50 jaar ervaring in theorie producten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Paperback
Oorspronkelijke releasedatum:09 januari 2024
Aantal pagina's:255
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto Theorieboek 2024
Originele titel:Auto Theorieboek 2024 met Samenvatting, CBR Info en borden - 1 Maand Onbeperkt Oefenen - 2500 Oefenvragen en 30 Examens
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:421 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:244 mm
Verpakkingsgewicht:421 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor het beste auto theorieboek van 2024, verkozen door Rijschoolspecialist. VekaBest ontwikkelt al ruim 50 jaar theorie producten, en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Met dit auto theorieboek rijbewijs b zit het dan ook 100% goed.

Bekijk ook onze nieuwe aanbieding van het auto theorieboek + 2500 oefenvragen voor slechts € 32,50. Of zoek op de volgende ISBN: 8720964601199.

* Dit is het nieuwste boek en geschikt voor examens in 2024.

AUTO THEORIEBOEK 2024 - VEKABEST

Wil jij leren met het beste auto theorieboek van 2024? Gan dan voor dit theorieboek van VekaBest, verkozen als beste van 2024. Dit boek beschrijft de volledige CBR examenstof, en bevat alles wat jij nodig hebt om snel te slagen. Het is niet voor niets het meest populair onder rijschoolhouders in Nederland.

In dit boek wordt de examenstof besproken in 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bespreekt een eigen onderdeel van de CBR examenstof. Zo leer je in het ene hoofdstuk over het gedrag bij kruispunten, en in weer een ander hoofdstuk over snelheid en afstand houden. Alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod.

Dit auto theorieboek van 2024 is een echte aanrader. De examenstof wordt op een leuke en eenvoudige manier geschreven. Je vindt er dus geen moeilijke woorden in terug. Daarnaast bevat het boek vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden. Kortom, een leuk theorieboek om te lezen. Je hebt hem binnen no-time uit!

Een boek met foto's en voorbeelden uit de praktijk!

Dit beste auto theorieboek 2024 bevat in tegenstelling tot vele andere boeken naast animaties ook nog echte foto's en voorbeelden uit de praktijk. Ieder jaar gaat onze crew de weg op om recente praktijkfoto's en voorbeelden vast te leggen. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter, en kun je het ook goed onthouden.

Beste Auto Theorieboek van 2024

Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024. Zij schrijven het volgende: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs van dit theorieboek is scherp."

Ook op zoek naar een auto praktijkboek?

Wil jij naast het theorieboek ook graag een boek voor je praktijklessen en CBR praktijkexamen? Neem dan een kijkje bij ons praktijkboek (ISBN: 9789067994002). Met dit boek bereid jij je stap voor stap voor op het leren autorijden in de praktijk. In dit boek wordt de Rijopleiding in Stappen (RIS) methodiek gevolgd.

Voordelen

  • Allernieuwste editie van 2024
  • Meest populair onder rijschoolhouders
  • Eenvoudig en duidelijk taalgebruik, met echte foto's uit de praktijk
  • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn, dus geschikt voor examens in 2024
  • Ruim 50 jaar ervaring in theorie producten en al meer dan 4 miljoen geslaagden
  • Verkozen tot het beste auto theorieboek 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit beste auto theorieboek van 2024 wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag verder.

VekaBest Verkeersleermiddelen

Dit auto theorieboek is door VekaBest op de markt gebracht. Zij ontwikkelt al ruim 50 jaar theorie producten, en is een begrip in de theorie sector. De producten zijn zeer populair onder rijschoolhouders. Het boek is dan ook niet voor niets verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist.

VekaBest zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar verkeersdeskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR examenstof leert. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Het is dan ook belangrijk dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving.