Loading...

Scooter Theorieboek 2024 - Rijbewijs AM - CBR Bromfiets en Brommer Theorie Boek - VekaBest

VekaBest

  • Bindwijze: Softcover
  • Taal: nl
  • Categorie: Onderwijs & Didactiek
  • ISBN: 9789067994958
Verkozen tot het beste scooter theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist - Compleet en up-to-date met de laatste CBR exameneisen - Meer dan 50 jaar ervaring in theorie producten
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Softcover
Oorspronkelijke releasedatum:10 januari 2024
Aantal pagina's:241
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Scooter Theorieboek 2024
Originele titel:Scooter Theorie Pakket volgens de CBR examenrichtlijn - Geschikt voor Nederlands scooterrijbewijs
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:173 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:394 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:173 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:394 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Wil jij sneller leren, eerder slagen? Ga dan voor het beste scooter theorieboek van 2024, verkozen door Rijschoolspecialist. VekaBest ontwikkelt al ruim 50 jaar theorie producten, en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Met dit scooter theorieboek rijbewijs am zit het dan ook 100% goed.

Bekijk ook onze nieuwe aanbieding van het scooter theorieboek + 1200 oefenvragen voor slechts € 32,50. Of zoek op de volgende ISBN: .

* Dit is het nieuwste boek en geschikt voor examens in 2024.

SCOOTER THEORIEBOEK 2024 - VEKABEST

Wil jij leren met het beste scooter theorieboek van 2024? Ga dan voor dit theorieboek van VekaBest, verkozen als beste van 2024 door Rijschoolspecialist. Dit boek beschrijft de volledige CBR examenstof, en bevat alles wat jij nodig hebt om snel te slagen. Het is niet voor niets het meest populair onder rijschoolhouders.

De examenstof is in dit theorieboek verdeeld over 14 hoofdstukken. Ieder hoofdstuk bespreekt een eigen onderdeel van de CBR examenstof. Zo leer je in het ene hoofdstuk over het gedrag bij kruispunten, en in weer een ander hoofdstuk over de technische aspecten. Alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod.

Dit scooter theorieboek 2024 is een echte aanrader. De examenstof wordt op een leuke en eenvoudige manier beschreven. Je vindt er dus geen moeilijke woorden in terug. Daarnaast bevat het boek vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden. Zo begrijp jij de stof sneller, en kun je het ook goed onthouden!

Een boek met foto's en voorbeelden uit de praktijk!

Dit beste scooter theorieboek 2024 bevat in tegenstelling tot vele andere boeken naast animaties ook nog echte foto's en voorbeelden uit de praktijk. Ieder jaar gaat onze crew de weg op om recente praktijkfoto's en voorbeelden vast te leggen. Zo begrijp jij de theorie sneller en beter, en kun je het ook goed onthouden!

Beste Scooter Theorieboek van 2024

Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek verkozen tot het beste scooter theorieboek van 2024. Zij schrijven het volgende: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs van dit theorieboek is scherp."

Voordelen

  • Allernieuwste editie van 2024
  • Meest populair onder rijschoolhouders
  • Eenvoudig en duidelijk taalgebruik, met echte foto's uit de praktijk
  • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn, dus geschikt voor examens in 2024
  • Ruim 50 jaar ervaring in theorie producten en al meer dan 4 miljoen geslaagden
  • Verkozen tot het beste auto theorieboek 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit beste scooter theorieboek van 2024 wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag verder.

VekaBest Verkeersleermiddelen

Dit scooter theorieboek is door VekaBest op de markt gebracht. Zij ontwikkelt al ruim 50 jaar theorie producten, en is marktleider in de sector. De producten zijn dan ook zeer populair onder rijschoolhouders. Het boek is niet voor niets verkozen tot het beste scooter theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist.

VekaBest zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar verkeersdeskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR examenstof leert. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Het is dan ook belangrijk dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving.