Loading...

Rijbewijs B Theorieboek 2024 Auto - 3 Maanden Onbeperkt Oefenen - 2500 Oefenvragen en 60 Examens - Samenvatting - CBR Info en Bordenboek - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Voordeeleditie
 • Taal: nl
 • Categorie: Rechten
 • ISBN: 8720964601229
Leer de examenstof met dit meest uitgebreide pakket - Verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist - 3 Maanden onbeperkt oefenen met 2500 oefenvragen en 60 examens - Alles in één pakket
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Voordeeleditie
Oorspronkelijke releasedatum:12 januari 2024
Aantal pagina's:396
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto Theorieboek 2024
Originele titel:Auto Theorieboek 2024 met 5 Uur Examens Oefenen - Samenvatting, CBR Info en Bordenboek
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:173 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:394 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:10 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:173 mm
Verpakking hoogte:11 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:394 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Leer jij beter door veel te oefenen? Ga dan voor dit rijbewijs b theorie pakket. Je ontvangt het allernieuwste rijbewijs b theorieboek van 2024 met maar liefst 3 maanden onbeperkt oefenen. Maak een keuze uit onze database met 2500 oefenvragen en 60 examens! Zo ga jij zeker in één keer slagen voor je examen!

* Pakket bestaat uit een serie van boeken en een product om te oefenen.

Wat ontvang je van ons in dit pakket?

 • Rijbewijs B Theorieboek 2024 met Samenvatting
 • 3 Maanden onbeperkt oefenen op laptop, tablet en mobiel
 • 2500 Oefenvragen (incl. multiple response vragen én de 50 moeilijkste vragen!)
 • 60 Theorie Examens (gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht)
 • Persoonlijke foutenbank (bekijk je foute antwoorden op een later moment nog een keer, en stel vast welke onderwerpen je nog even extra moet leren)
 • Studietips (hoe kun je het beste leren en zo snel mogelijk slagen?)
 • Lees in het CBR infoboek wat er komt kijken bij het behalen van je rijbewijs
 • Leer alle verkeersborden met het superhandige Bordenboek

Dit rijbewijs b theorieboek 2024 is door Rijschoolspecialist verkozen tot het beste theorieboek van 2024. Zij schrijven het volgende: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs van dit boek is scherp."

Rijbewijs B Theorieboek van 2024

Dit rijbewijs b theorieboek 2024 is door VekaBest op de markt gebracht. Zij is al meer dan 50 jaar de expert in theorie producten voor rijscholen en consumenten. De boeken zijn niet voor niets zo populair. Al 4 miljoen geslaagden gingen je voor in het behalen van hun CBR theorie examen. Met dit boek zit het dus 100% goed!

De examenstof wordt in dit rijbewijs b theorieboek 2024 besproken in 14 overzichtelijke hoofdstukken. Wij vertellen jou alles wat je moet weten voor het CBR theorie examen. Ieder hoofdstuk behandelt een eigen CBR examenonderwerp. Zo kun je de stof deel voor deel uit je hoofd leren.

Zo leer je in dit rijbewijs b theorieboek 2024 meer over de verkeerstekens, -lichten en aanwijzingen. Ook wordt er dieper ingegaan op de verkeersregels bij kruispunten en bijzondere weggedeelten. We bespreken alles op een eenvoudige en leuke manier, en ondersteunen de stof waar mogelijk met afbeeldingen.

Herhaal de examenstof nog snel even met onze Samenvatting

Ben je klaar met het rijbewijs b theorieboek 2024 en wil je de examenstof nog snel even herhalen voor het examen? Pak dan onze samenvatting er nog even bij. Hierin staan alle belangrijke punten die jij moet kennen voor het CBR theorie examen opgesomd. Je kunt dit boekje handig naast het theorieboek gebruiken.

Maar liefst 3 Maanden Onbeperkt Oefenen

Naast het rijbewijs b theorieboek 2024 en de samenvatting ontvang je in dit pakket een kaart met een code erop. Met deze code kun jij een account aanmaken op onze website. Zodra je de code activeert gaan de 3 maanden toegang in. Vervolgens kun je 3 maanden onbeperkt oefenen met 2500 examenvragen en 60 theorie examens.

Toets je kennis met 2500 Examenvragen

Zoals aangegeven kun je met dit product 2500 examenvragen oefenen. Je kunt deze examenvragen op verschillende manieren oefenen:

 • Oefenen per hoofdstuk - Lees eerst een hoofdstuk in het rijbewijs b theorieboek 2024 en maak vervolgens direct de oefenvragen die horen bij het hoofdstuk. Heb jij de examenstof goed begrepen? Leer meer van de uitgebreide feedback. Door op deze manier te leren, leer jij de stof snel en efficiënt uit je hoofd.
 • Oefenen per examenonderdeel - Heb jij moeite met één van de drie examenonderdelen? Oefen dan specifiek op gevaarherkenning, verkeersregels of verkeersinzicht. Door veel met één examenonderdeel te oefenen, word je er steeds beter in. Zo vergroot je zeker je slagingskans op het examen!
 • Oefenen met multiple response vragen - Het CBR heeft sinds juli 2023 een nieuw type examenvraag toegevoegd aan het examen: de multiple response vraag. Bij dit type kunnen er meerdere antwoorden goed zijn. Het is aan jou om te bepalen welke antwoorden dit zijn. Ook hier kun je specifiek op oefenen.
 • Oefenen met dé 50 moeilijkste vragen - Denk je dat je klaar bent voor het echte CBR auto theorie examen? Check dan nog snel even of je ook de 50 moeilijkste examenvragen kunt beantwoorden. Kun je dit? Dan wordt het tijd om je examen in te plannen bij het CBR. Je bent er klaar voor!

Ga na of je er klaar voor bent met 60 Theorie Examens

Heb jij het volledige rijbewijs b theorieboek 2024 doorgenomen en alle examenvragen in de Online Omgeving gemaakt? Dan wordt het tijd om te starten met onze theorie examens. Je kunt een keuze maken uit maar liefst uit 60 examens. Je hebt met dit product 3 maanden onbeperkt toegang!

De theorie examens die je bij ons kunt oefenen lijken op het echte CBR auto theorie examen. We toetsen je op de CBR welbekende examenonderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Door veel te oefenen vergroot jij slagingskans op het CBR auto theorie examen. Ben jij er klaar voor?

Lees wat je moet weten over het behalen van je rijbewijs

Ben jij benieuwd hoe het er aan toegaat bij het CBR? Je leest het allemaal in ons boekje met CBR informatie. We vertellen jou meer over het theorie en praktijk examen. Hoe verlopen deze examens en waar moet je op letten? Ook leggen we je uit hoe je een gezondheidsverklaring kunt aanvragen.

Leer alle verkeersborden met het handige Bordenboek

Met dit bordenboek kun jij alle verkeersborden eenvoudig uit je hoofd leren. Houd je hand over de omschrijving en vertel zelf wat de borden betekenen. In dit boekje vind je niet alleen de wettelijke definitie, maar een uitgebreide toelichting. Zo begrijp jij snel wat de borden betekenen en kun je ze ook goed onthouden.

Voordelen

 • Leer de examenstof met theorieboek, samenvatting en bordenboek
 • 3 Maanden onbeperkt oefenen met alle examenvragen en theorie examens!
 • Oefen per hoofdstuk of op één van de drie examenonderdelen
 • Oefen met multiple response vragen of maak de moeilijkste examenvragen
 • Toets je kennis met maar liefst 60 examens die lijken op het echte examen
 • Lees alles wat je moet weten over het behalen van je autorijbewijs

VekaBest Verkeersleermiddelen

Dit product wordt je aangeboden door VekaBest Verkeersleermiddelen. VekaBest is al meer dan 50 jaar actief en marktleider in de sector. De producten worden door talloze rijscholen en leerlingen gebruikt. Het rijbewijs b theorieboek 2024 is niet voor niets verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024!