Loading...

AutoTheorieboek 2024 - Auto Rijbewijs B Theorieboek - CBR Info en Bordenboek - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Boek & Overig item
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 8720964601182
Leer de volledige CBR examenstof met dit pakket - Verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist - Leer alle verkeersborden met het handige bordenboek - Sneller leren, eerder slagen
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:12 januari 2024
Aantal pagina's:352
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Auto Theorieboek 2024
Originele titel:Auto Theorieboek met Praktijkboek 2024 - Samenvatting, CBR Info en Borden - 1 Maand Onbeperkt Oefenen - 2500 Oefenvragen en 30 Theorie Examens
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:175 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:526 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:15 mm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:175 mm
Verpakking hoogte:14 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:526 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Snel slagen voor je theorie? Leer met dit auto theorieboek rijbewijs b 2024. Ook ontvang je het CBR info en bordenboek. Met het superhandige bordenboek leer jij binnen no-time alle verkeersborden uit je hoofd. Met dit pakket ga jij snel en goed voorbereid naar het CBR auto theorie examen!

* Pakket bestaat uit een serie van boeken. Geschikt voor examens in 2024.

AUTO THEORIEBOEK RIJBEWIJS B 2024 MET CBR INFO EN BORDENBOEK

Je ontvangt het allernieuwste auto theorieboek rijbewijs b 2024. Ook ontvang je een boekje met informatie over het CBR. Hierin kun je lezen wat er allemaal komt kijken bij het behalen van je autorijbewijs. Met het theorieboek en het bordenboek bereid jij je vervolgens zorgvuldig voor op het CBR auto theorie examen!

Wat ontvang je van ons?

 • Auto Theorieboek Editie 2024
 • CBR Info en Bordenboek

* Het Officiële CBR theorie-examplan auto en de Rijprocedure Rijbewijs B zijn gratis te downloaden op de website van het CBR.

Auto Theorieboek Rijbewijs B 2024

Rijschoolspecialist heeft dit auto theorieboek rijbewijs b verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024. Zij geven het volgende aan: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs is scherp."

Daarnaast is dit theorieboek ook het meest populair onder rijschoolinstructeurs. Door het eenvoudige taalgebruik en de vele afbeeldingen en praktijkvoorbeelden, is het boek voor iedereen goed te lezen. Ook als je minder goed kunt leren of nog weinig van de verkeersregels afweet. Met dit boek kan iedereen zijn theorie halen.

In dit auto theorieboek rijbewijs b 2024 wordt de examenstof in 14 hoofdstukken aan je uitgelegd. Ieder hoofdstuk behandelt een eigen onderdeel van de stof. Zo leer je in het ene hoofdstuk meer over de verkeerstekens, en in een ander hoofdstuk over de maximum snelheden en afstand houden. Alle onderwerpen komen aan bod.

Een ander belangrijk voordeel is dat er naast animaties ook echte foto's en praktijkvoorbeelden in staan. Wij zijn van mening dat dit het begrip van de theorie vergroot. Ieder jaar gaat onze crew dan ook de weg op om recente foto's en voorbeelden vast te leggen. Zo ben jij beter voorbereid op het CBR theorie examen!

CBR Infoboek

Naast het auto theorieboek rijbewijs b 2024 ontvang je ook een boekje met informatie over het CBR. Hierin vertellen wij jou alles wat je moet weten over het behalen van je autorijbewijs. Zo dien je zowel een theorie als praktijk examen af te leggen. Hoe vraag je deze examens aan? En wat kun je op de examens verwachten?

Bordenboek

Ook ontvang je van ons het bordenboek. Dit boekje kun je handig naast het auto theorieboek rijbewijs b 2024 gebruiken. Je vindt er de meest belangrijke Nederlandse verkeersborden in terug. Door de handige opmaak en indeling leer jij met dit boekje binnen no-time alle verkeersborden uit je hoofd.

Je vindt in dit boekje een uitgebreide omschrijving. Zo vind je er niet alleen de wettelijke tekst in terug, maar ook een toelichting. Zo vertellen wij jou per verkeersbord welk gedrag er van jou verwacht wordt. Hiermee vergroot jij je verkeersinzicht, en dus ook de kans van slagen op het CBR auto theorie examen!

Voordelen

 • Allernieuwste editie van 2024, voldoet aan de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Eenvoudige uitleg, mooie afbeeldingen en praktijkvoorbeelden
 • Superhandig boekje met alle verkeersborden die jij moet kennen voor het examen
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden, ruim 50 jaar ervaring
 • Meest populair onder rijschoolhouders in Nederland
 • Verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit auto theorieboek rijbewijs b 2024 wordt vanuit het magazijn van Bol.com verzonden. Je kunt op deze manier profiteren van een supersnelle levering. Ook kun je bij vragen direct bij de klantenservice van Bol.com terecht. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag.

VekaBest Verkeersleermiddelen

VekaBest is al ruim 50 jaar actief in de theorie sector. De producten zijn het meest populair onder rijschoolhouders. Ook zij willen dat jij in één keer slaagt voor je CBR auto theorie examen. Rijschoolspecialist heeft het auto theorieboek rijbewijs b 2024 niet voor niets verkozen tot het beste auto theorieboek van 2024.

Samen met haar team van verkeersdeskundigen zorgt VekaBest ervoordat jij altijd 100% de juiste CBR examenstof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe editie op de markt gebracht. Wil jij dus snel en eenvoudig slagen? Kies dan voor dit theorieboek.