Loading...

Motor Rijbewijs A Theorieboek 2024 met 1600 Vragen en 50 Examens - VekaBest

VekaBest

 • Bindwijze: Boek & Overig item
 • Taal: nl
 • Categorie: Onderwijs & Didactiek
 • ISBN: 8720964602028
Alles wat jij moet weten voor het CBR theorie examen - Verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist
Inhoud
Taal:nl
Bindwijze:Boek & Overig item
Oorspronkelijke releasedatum:14 februari 2024
Aantal pagina's:319
Kaarten inbegrepen:Nee
Illustraties:Met illustraties
Betrokkenen
Hoofdauteur:VekaBest
Hoofdauteur:VekaBest
Vertaling
Eerste Vertaler:Motor Theorieboek 2024
Originele titel:Motor Theorie Pakket 2024
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:516 g
eWaste:Nee
Overige kenmerken
Dyslexievriendelijk:Ja
Editie:2024
Extra groot lettertype:Nee
Product breedte:17 cm
Product hoogte:1 cm
Product lengte:24 cm
Studieboek:Ja
Verpakking breedte:174 mm
Verpakking hoogte:20 mm
Verpakking lengte:243 mm
Verpakkingsgewicht:516 g
eWaste:Nee

Samenvatting

Dit motor theorie pakket is geschikt voor Nederland. VekaBest ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten en heeft al meer dan 4 miljoen geslaagden. Wil je sneller leren, eerder slagen? Zoek dan niet verder, maar ga voor dit motor theorie pakket en bereid je voor op het CBR motor theorie examen in 2024. Dit theorieboek is niet voor niets verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist. Rijschoolhouders willen ook graag dat jij in één keer slaagt voor je CBR theorie examen!

MOTOR THEORIE PAKKET 2024 - MOTOR THEORIEBOEK MET 1600 OEFENVRAGEN EN 50 OEFENEXAMENS

Je ontvangt van ons in dit pakket een motor theorieboek met 1600 oefenvragen en 50 oefenexamens. Ben jij klaar voor het CBR motor theorie examen?

Wat ontvang je van ons?

 • Motor Theorieboek Editie 2024
 • 5 Uur Oefenen met 1600 Oefenvragen en 50 Online Oefenexamens

* Het Officiële CBR theorie-examplan motor en de Rijprocedure Rijbewijs A zijn gratis te downloaden op de website van het CBR.

Beste Motor Theorieboek van 2024

Rijschoolspecialist heeft dit theorieboek verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024. Zij schrijven het volgende: "De informatie is up-to-date, er is voldoende beeldmateriaal gebruikt en de schrijfstijl is eenvoudig. Zo blijft de informatie goed hangen en leer je makkelijker. De prijs van dit theorieboek is scherp."

Leer de examenstof met het Motor Theorieboek - Rijbewijs A

VekaBest is de bekendste en grootste leverancier van verkeersleermiddelen in Nederland. Dit motor theorieboek is het best verkochte motor theorieboek in de markt. Het is daarnaast ook het meest populaire boek onder rijschoolhouders. Met dit motor theorieboek rijbewijs A ben jij verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het CBR motor theorie examen!

Het motor theorieboek is volledig in lijn met de CBR examen eisen opgesteld. Alle CBR examen onderwerpen komen erin aan bod. De motor theorie examen stof is verdeeld over 14 hoofdstukken. De hoofdstukken lopen gelijk aan de categorieën die het CBR hanteert. Ieder hoofdstuk bespreekt een aantal CBR examen onderwerpen. De CBR examen onderwerpen worden helder en duidelijk aan je toegelicht.

Daar waar mogelijk wordt de motor theorie ondersteund met prachtige afbeeldingen en praktijk voorbeelden. Zo begrijp jij de theorie nog sneller. Ook kun je het hierdoor beter onthouden. Je ontvangt van ons altijd de allernieuwste editie van dit motor theorieboek rijbewijs A van VekaBest. Op dit moment betreft het editie 2024. Bij ons leer je dus altijd met een super actueel motor theorieboek!

Wij raden dit motor theorieboek van VekaBest ten zeerste aan. De theorie wordt in eenvoudige en begrijplijke taal aan je uitgelegd. Het theorieboek is hierdoor voor iedereen goed te begrijpen. Ook voor mensen die nog maar weinig van motoren afweten. Dit motor theorieboek is ook geschikt voor mensen met dyslexie. Slagen voor je CBR motor theorie examen doe je met dit motor theorieboek!

Een boek met foto's en voorbeelden uit de praktijk!

Dit motor theorieboek van VekaBest bevat in tegenstelling tot vele andere boeken naast animaties ook nog echte foto's en voorbeelden uit de praktijk. Wij zijn van mening dat dit het begrip van de theorie vergroot. Ieder jaar gaat onze crew dan ook de weg op om recente praktijkfoto's en voorbeelden vast te leggen. Aan de hand van deze afbeeldingen begrijp jij de theorie sneller en beter. En als je iets begrijpt.... dan kun je het ook beter onthouden. Zo ben je sneller klaar voor je CBR theorie examen!

5 Uur Oefenen met 1600 Oefenvragen en 50 Examens

Naast het leren van de examen stof is het ook belangrijk dat je oefent. Door te oefenen toets jij direct je kennis en maak je kennis met de wijze van vraagstelling op het CBR theorie examen. Je krijgt met dit pakket 5 uur toegang tot de database met oefenvragen en examens. Je hoeft deze uren niet in één keer op te maken. Je kunt de tijd pauzeren door tussentijds uit te loggen. Log vervolgens op een later tijdstip weer in, en oefen weer verder.

In onze databank staan maar liefst 1600 oefenvragen en 50 motor theorie oefenexamens. Er is dus meer dan genoeg materiaal om mee te oefenen. De oefenvragen zijn gekoppeld aan de hoofdstukken van het theorieboek. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hoofdstuk 1 te lezen en vervolgens direct je kennis te toetsen met de oefenvragen over dit hoofdstuk. Beheers je de stof voldoende? Ga dan door naar het volgende CBR examen onderwerp.

Naast de oefenvragen kun je ook gebruik maken van maar liefst 50 oefenexamens. De motor theorie oefenexamens behandelen de CBR examenonderwerpen verkeersregels en verkeersinzicht, en zijn voorzien van een resultaten pagina. Zo zie je in één oogopslag of je klaar bent voor het CBR motor theorie examen, of dat je beter nog wat meer kunt oefenen. Door de uitgebreide feedback leer je van je fouten, en maak je een volgend motor theorie oefenexamen nog beter.

In de meeste gevallen is 5 uur oefenen voldoende om je mee voor te bereiden op het CBR motor theorie examen. Mocht je toch meer tijd nodig hebben, dan is dit geen probleem. Je kunt je tegoed vanuit je Online Oefenaccount op onze website eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief opwaarderen. Door goed te oefenen vergroot jij je slagingskans op het CBR motor theorie examen!

Voordelen

 • Editie 2024
 • Eenvoudig taalgebruik
 • Echte praktijkfoto's en voorbeelden
 • 50 Oefenexamens en 1600 Oefenvragen
 • Geschikt voor computer, mobiel en tablet
 • Volgt de nieuwste CBR examenrichtlijn
 • Al meer dan 4 miljoen geslaagden
 • Bijna 60 jaar ervaring in theorie producten
 • Meest populair onder rijschoolhouders
 • Verkozen tot het beste motor theorieboek van 2024 door Rijschoolspecialist

Verzending

Dit product wordt rechtstreeks vanuit het warenhuis van Bol.com verzonden. Je bent hierdoor verzekerd van supersnelle verzending en de goede service van bol.com. Gaat er iets mis bij je bestelling? Stuur ons dan direct een bericht, we helpen je graag zo snel mogelijk.

VekaBest Verkeersleermiddelen

VekaBest Verkeersleermiddelen ontwikkelt al bijna 60 jaar theorie producten, en is daarmee een begrip in de theorie leermiddelen markt. De producten zijn zeer populair onder rijschoolhouders. Veel rijschoolhouders kiezen voor de theorie producten van VekaBest ter voorbereiding op het CBR theorie examen. Rijschoolspecialist heeft dit motor theorieboek van VekaBest niet voor niets uitgeroepen tot het beste theorieboek van 2024.

VekaBest zorgt er met haar jarenlange ervaring en haar verkeersdeskundigen voor dat jij 100% de juiste CBR stof leert. De CBR examenrichtlijn wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Bij wijzigingen wordt er direct een nieuwe druk uitgebracht. Het is dan ook belangrijk dat je zorgt dat je met een recente editie leert. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste regelgeving. Wil jij snel en eenvoudig slagen? Ga dan voor de theorie producten van VekaBest Verkeersleermiddelen!